Pædagogisk praksis
Jeg vil ikke i skole
Bog E-bog Man regner med, at omkring 5 % af alle børn rammes af skolevægring, så alle lærere og pædagoger har erfaring med børn, der ikke vil i skole. Det er et sammensat problem, der stiller krav til et tæt samarbejde mellem hjem og skole.
HÅNDTERE, EVALUERE, FORANDRE
Bog E-bog Denne bog kombinerer low arousal-principperne og den personcentrerede tilgang til en pædagogisk helhed. Værktøjerne er inddelt i tre forskellige værktøjskasser: håndtere, evaluere og forandre. Som personale eller forælder har du brug for at kunne mestre alle tre.
Inklusionshåndbogen
Bog E-bog Inklusionshåndbogen gennemgår de mange betingelser, der er for at udvikle en skole, der inkluderer flest mulige. Den handler i særlig grad om skolens opgaver, men stat, kommuner og forældre skal også løse deres opgaver. Der er ingen lette eller hurtige løsninger, og det kræver sejt og langsigtet arbejde for alle implicerede.
Livsduelighed og børns karakterstyrker
Undervisning E-bog Anviser veje til det daglige pædagogiske arbejde med et enkelt barn, en børnegruppe eller en samlet klasse og i det professionelle teamsamarbejde.
Klasseledelse i praksis
Bog E-bog Inspirerer, støtter, giver viden og helt konkrete værktøjer til din daglige praksis som lærer og leder
Hjernepauser
Bog E-bog En hjernepause er en aktivitet på typisk 1-5 minutter, hvor eleverne gennem bevægelse, koncentration og koordination genererer ny energi, opmærksomhed og fokus i undervisningen. Udgivet i serien VÆRKTØJER TIL KLASSELEDELSE.
STYRKEMAPPEN - et inspirations- og idémateriale
Undervisning Et praktisk værktøj til arbejdet med livsduelighed og karakterstyrker. Materialet består af en række plakater og kort, som giver mulighed for at kortlægge, udforske og anvende den enkeltes karakterstyrker fx i klassesammenhæng.
Storytelling i undervisningen
Bog E-bog Byder bl.a. på konkrete værktøjer til at fortælle og arbejde med historier, der understøtter elevernes kompetenceudvikling og læringsproces.
Samarbejdsøvelser
Bog E-bog Værktøjer og veje til, hvordan du arbejder med klassens trivsel og udvikling af elevernes personlige og sociale kompetencer. Udgives i serien VÆRKTØJER TIL KLASSELEDELSE
Forældresamarbejde der virker
Bog E-bog Hvordan kan det pædagogisk personale arbejde systematisk og reflekteret med at udvikle forældresamarbejde? Hvad er det, der betyder noget for forældre, og hvad giver det af pejlemærker for institutionens personale? Kort sagt: Hvad virker?