OBS! AFLYST Gratis Gå-Hjem-Møde: Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab
Arrangement

OBS! AFLYST Gratis Gå-Hjem-Møde: Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab

Dato: Onsdag 15. april 2020 kl. 16:00 - kl. 18:00

Dette arrangement flyttes til en ny og senere dato grundet COVID-19. Mere info herom senere.

Hvordan viser du omsorg som leder, samtidig med at du husker opgaven? Det kan du læse om i bogen Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab, der udkom 26. februar. I anledning af bogen inviterer vi i samarbejde med MPG, CBS til gratis gå-hjem-møde om magt, omsorg og lederskab den 15. april på Copenhagen Business School. 

Kom og hør forsker og forfatter Camilla Sløk fortælle om etik i ledelse og menneskelivets dramaer. I litteraturen er de to ting ofte langt væk fra hinanden, men i virkelighedens hverdag viser det gode og det onde sig, og mennesker - også ledere - bliver tvunget til at tage stilling til andre menneskers liv. 

Vi antager som regel, at organisationer er rationelle. Men de er fulde af mennesker, hvis liv ikke altid er rationelt. Livet kan indimellem være dramatisk for os alle. Både i forhold til arbejdsliv og privatliv. Hvordan oplever ledere og medarbejdere de eksistentielle dramaer, der opstår? Og hvad tænker ledere om andre menneskers valg, når kriserne presser på? Bogen viser igennem eksistentialismens idé om friheden og valget som mulighed, hvordan det reelle valg nogle gange opleves som fraværende. Lederen må indimellem vælge mellem begrænsede valgmuligheder. Hvordan gør man det? Og hvad vil det sige at ville det gode, når man nogle gange kun har den mulighed at vælge mellem forskellige onder?

Arrangementet og bogen henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på etik og ledelse. Til arrangementet medvirker forfatterne Klaus Majgaard og Lotte S. Lüscher, der giver deres bud på, hvordan bogen kan læses i forhold til den aktuelle ledelsesudvikling. Der serveres kaffe, te og kage og bogen kan købes til særpris på dagen. 

Praktisk information
Tid og sted
Arrangementet finder sted på Dalgas Have 15, Lokale DH.C.0.33 onsdag den 15. april kl. 16:00-18:00. 

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage, men af praktiske årsager beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk. 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Tema: NY FGU OG ERHVERVSUDDANNELSE. Udkommer ultimo september 2020
Udkommer Mandag 28. september 2020

, , , , , , , ,
Tema: PÆDAGOGISK LEDELSE. Udkommer ultimo september 2020
Udkommer Mandag 28. september 2020

Træner elevens arbejdshukommelse gennem systematisk taltræning. HUSK & REGN 1: Tal fra 1-10.
Udkommer Mandag 5. oktober 2020

, , , , , , , , ,
Årgangens andet nummer præsenterer en række artikler, der går i dialog med etik i arbejdslivet. Forventet udgivelse primo oktober
Udkommer Mandag 5. oktober 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.