New Stories: En aften i samtalernes tegn (København)
Arrangement

New Stories: En aften i samtalernes tegn (København)

Dato: Torsdag 21. november 2019 kl. 18:00 - kl. 20:00

Skal du med, når konsulentvirksomheden New Stories hylder de organisatoriske samtaler og fejrer at Systemisk Coaching, 2. udgave er udkommet?

Den 21. november fejres de organisatoriske samtaler og udkommelsen af Systemisk Coaching, 2. udgave. Bogen indeholder helt nye kapitler og pointer - forfattet og redigeret af Hanne V. Moltke og Asbjørn Molly. 

Du inviteres til en festlig og fagligt berigende aften, hvor du kan høre om bogens nye kapitler og pointer og få inspiration til udvikling af de organisatoriske samtaler. Nyd også lidt bobler, snacks og berigende samtaler undervejs.

Læs mere om bogen her
 

Tid og sted:

Torsdag den 21. november kl. 17-19
Kadeau at Home, Wildersgade 10A, Christianshavn


Tilmelding:

Send navn(e) og kontaktinfo til: marie@newstories.dk

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Hvad forventer unge medarbejdere af deres leder? Hvad gør andre ledere, der er virksomt? Og hvilke faldgruber skal ledere være opmærksom på?
Udkommer Tirsdag 21. januar 2020

Hvordan identificerer du paradokser, når de viser sig i organisationen? Og hvad kan du som leder gøre, når din handlekraft bliver stækket af paradoksernes modsatrettede krav?
Udkommer Torsdag 23. januar 2020

,
Nyt digitalt prøvemateriale på vej. ST-prøven udkommer foråret 2020, men med mulighed for prøveadgang fra december 2019.
Udkommer

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.