Gratis foredrag af Jan Kaa Kristensen: Bliv skilt uden at gå i stykker
Arrangement

Gratis foredrag af Jan Kaa Kristensen: Bliv skilt uden at gå i stykker

Dato: Torsdag 16. januar 2020 kl. 17:00 - kl. 18:30

Befinder du dig midt i en konfliktfyldt skilsmisse eller ønsker du blot værktøjer til at navigere i dit nye liv, så er der gode råd at hente, når Jan Kaa Kristensen holder oplæg om den nye bog Bliv skilt uden at gå i stykker.

Halvdelen af alle ægteskaber bliver opløst igen. Så skilsmisse er både almindeligt og en stor livsomvæltning. Det er svært for de fleste, og knap hver anden skilsmisse ender i konflikt. Når konflikten raser, er det svært at samarbejde – især om børnene. Halvdelen af alle skilsmisseforældre har svære konflikter, men der er både råd at hente og håb forude.

Med udgangspunkt i bogen deler Jan Kaa Kristensen ud af sin viden og årelange erfaring som psykolog, børnesagkyndig og tidligere leder af Center for Familieudviklings skilsmisseafdeling. Jan præsenterer bl.a. nogle af de faldgruber, man skal undgå ved en skilsmisse. Arrangeret i samarbejde med Dansk Psykologisk Forlag.

Tid og sted
Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns Alle 6
2900 Hellerup 
16. januar kl. 17:00 - 18:30

Arrangementet er gratis. 

Bestil billet(ter) her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Konkret viden om LGBT+, hvad de enkelte bogstaver står for,og hvor mangfoldigt køn og køns­forståelse, kønsidentitet og seksuel orientering i virkeligheden er.
Udkommer Mandag 3. februar 2020

, , ,
Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe?
Udkommer Tirsdag 4. februar 2020

,
Nyt digitalt prøvemateriale på vej. ST-prøven udkommer foråret 2020, men med mulighed for prøveadgang fra december 2019.
Udkommer

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.