Folkeuniversitetet Emdrup: Den sunde arbejdsplads
Arrangement

Folkeuniversitetet Emdrup: Den sunde arbejdsplads

Dato: Tirsdag 14. januar 2020 kl. 17:30 - Tirsdag 11. februar 2020 kl. 19:15

Hvorfor er det så svært at sige sin mening? Hvad gør du, hvis lederen ikke lytter? Hvordan får du styr på planlægningen, når arbejdet hober sig op? Og hvordan gør vi trivsel til et fælles ansvar? Få de faglige eksperters perspektiver og løsninger på reelle problemer fra din hverdag.

I denne sæson forelæser forfatter Hanne Jessen Krarup med udgangspunkt i bogen 'Forandringsledelse uden forandringslede' på forløbet 'Den sunde arbejdsplads'. Forløbet har fokus på et moderne arbejdsliv, der er fyldt med udfordringer, og hvor mange oplever faldende meningsfyldthed, reduceret trivsel og stigende stress. Forskningen står klar med svar på problemerne i form af teorier om agilitet, styrker, resiliens osv. Men hvad hvis vi vender det hele på hovedet?

Kom med på et forløb, der udspringer af udfordringer fra det virkelige arbejdsliv og oplev Hanne Jessen Krarups forelæsning om problemstillingen, 'Manglende inddragelse' den 21. januar kl. 17:30-19:15.

Praktisk information
Forløbet starter den 14. januar 2020 kl. 17:30 og finder sted på AU, Campus Emdrup, bygning D, lokale D174
Tuborgvej 164
2400 København NV

Pris og tilmelding
Det koster 680 kr. (360 kr.for studerende) at deltage i forelæsningerne, der strækker sig over 5 gange. Tilmelding skal ske via Folkeuniversitet her.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man som forældre gøre for at mindske eller afhjælpe barnets angst i hverdagen?
Udkommer Tirsdag 3. marts 2020

Hvad er didaktik egentlig? Hvilke tanker er den danske folkeskole og tænkningen om undervisning og læring rundet af? Hvad er lærerens rolle? Og hvad er elevens?
Udkommer Tirsdag 3. marts 2020

Gør skrivningen meningsfuld og autentisk for dine elever med materialet SKRIV derudad - og skriv i virkeligheden
Udkommer Tirsdag 3. marts 2020

I SKRIV derudad 2 skal eleverne arbejde med fire forløb, hvor de skal skrive instruktioner til lege, billedfortællinger, tekster om dyr og om en oplevelse.
Udkommer Tirsdag 3. marts 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.