Folkeuniversitetet Aarhus: Få mod til at tale
Arrangement

Folkeuniversitetet Aarhus: Få mod til at tale

Dato: Søndag 23. februar 2020 kl. 12:00 - kl. 16:00

Frygter du at sige noget foran mange mennesker? Vil du gerne kunne holde oplæg på studiet uden at være bange for at virke rystende nervøs. Eller vil du gerne kunne bidrage til møderne med dine kollegaer på jobbet? Begrænser frygten dit liv? Du ikke alene. Hele 28 % svarer i en undersøgelse, at angsten for at dumme sig afholder dem fra at tale i forsamlinger.

Forelæsningen trækker på kognitiv psykologi og terapi og giver dig mod til at tage ordet i arbejdslivet. Få viden og en række konkrete råd, der kan hjælpe dig med at tage de første skridt ud af problemet.

Forelæsningen tager afsæt i bogen 'Få mod til at tale' (Dansk Psykologisk Forlag). Bogen kan købes med 20 % rabat på dagen.


Praktisk information

Tid og sted

AU, bygning 1530, lokale oplyses på stedet
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus

23. februar 2020 kl. 11:00-15:00. 

Pris
Standard 380 kr. (studerende 210 kr.)

Tilmelding
Tilmelding kan ske på Folkeuniversitetets hjemmeside her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Onsdag 30. september 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Onsdag 30. september 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.