Danmarks læringsfestival 2020
Arrangement

Danmarks læringsfestival 2020

Dato: Onsdag 4. marts 2020 kl. 09:00 - Torsdag 5. marts 2020 kl. 17:00

Besøg os på stand 268. Se vores nye udgivelser, og gør et kup på vores ’tilbuds-ø’.

Danmarks Læringsfestival er inspiration til undervisningsverdenen. Styrelsen for it og læring (STIL) og CFU Danmark arrangerer i fællesskab Danmarks Læringsfestival. Læringsfestivalen er en mulighed for at blive inspireret og opdateret som underviser, konsulent, studerende, pædagog og leder. Festivalen samler hvert år mere end 5000 professionelle fra undervisningsverdenen til konference, udstilling, videndeling, netværk o.m.a.

Mød vores forfattere

ONSDAG DEN 4. MARTS KL. 10.15 LOKALE: 2
Læs sammen - differentieret system til den første læsning. Systemet inddrager lydmetoder, læseforståelsesstrategier, skrivning, sproglig bevidsthed, kreative aktiviteter, musik og bevægelse – og er baseret på den seneste læseforskning

ONSDAG DEN 4. MARTS KL. 14.15 LOKALE: 4
Skriftlige kompetencer - SK og EVALD -  to nye digitale evalueringsmaterialer til dansk. Få indsigt i dine elevers læseforståelse og skriftlige kompetencer med EVALD og SKprøven – to unikke materialer til 3.-7. klassetrin. Giver et præcist og solidt grundlag for din undervisning..

TORSDAG DEN 5. MARTS KL. 14.15 LOKALE: 2
Skriv derudad – 2.-3. kl. - Gør skrivning autentisk og meningsfuld for eleverne. Giv indblik i deres valg af tekstens modtager, afsender, skønhed og norm. Arbejd med stavning og grammatik i en kontekst, når det giver mening for indholdet.

Tid og sted
Messen afholdes den 4. og 5. marts 2020 kl. 9.00-16.00 begge dage. Sidste foredrag slutter kl. 17:00. Det finder sted i Bella Center på Center Boulevard 5, 2300 København S.

Pris og tilmelding
Der er gratis adgang til udstillingen og oplæggene. Få flere oplysninger, og læs mere om, hvad I kan registrere jer til på Danmarks Læringsfestival 2020.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Onsdag 30. september 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Onsdag 30. september 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.