Bogreception: Kort & godt om LGBT+
Arrangement

Bogreception: Kort & godt om LGBT+

Dato: Tirsdag 17. marts 2020 kl. 14:00 - kl. 16:00

Hvorfor skal vi forholde os til seksuel orientering og kønsidentitet på arbejdspladsen? Hvordan påvirkes medarbejdernes trivsel, hvis vi ikke forholder os til det? Hvad er minoritetsstress og hvilken menneskelig, etisk og økonomisk gevinst er der ved at virksomheder bliver klogere på dette?

Kom og hør psykolog og forfatter Nina Lildal-Schrøder fortælle om sin nye bog Kort & godt om LGBT+ og om LGBT+ trivsel på arbejdspladsen. HK er vært ved en forfriskning. 

Arrangementet og bogen henvender sig til alle, der vil vide mere om seksualitetens og kønnenes mangfoldighed. Der vil være viden at hente for pårørende og for alle faggrupper, der arbejder med mennesker.

Praktisk information
Tid og sted
Tirsdag den 17. marts 2020 kl. 14.00- 16.00
HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S

Tilmelding
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men du bedes af praktiske hensyn tilmelde dig her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Onsdag 30. september 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Onsdag 30. september 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.