AFLYST! Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER
Arrangement

AFLYST! Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER

Dato: Torsdag 24. september 2020 kl. 15:00 - kl. 17:00

Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er tæt på et menneske med spiseforstyrrelse?

Dette kommer forfatterne Birgitte Hartvig Schousboe, Loa Clausen, René Klinkby Støving og Lene Kiib Hecht ind på i bogen. Denne eftermiddag vil de også komme ind på følgende:

  • Spiseforstyrrelsernes paradoks og vejen til bedring
  • Nye strømninger indenfor behandling
  • Somatiske komplikationer og følgevirkninger
  • Tidens kure og trends.

Vi håber at se dig til en faglig eftermiddag, hvor vi byder på oplæg ved store kapaciteter inden for behandlingsområdet, kaffe og kage samt bogen til særpris. Skynd dig at sende en tilmelding afsted, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Praktisk information
Tid og sted
Torsdag den 24.september 2020 kl. 15.00-17.00 hos LMS – Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade, Krumtappen 2, 5. sal, 2500 Valby. 

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle. Dog beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 18. september.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Når man bevæger sig på tværs af – og udover – organisationens abstrakte og fysiske grænser, skærpes udfordringerne i det tværfaglige samarbejde.
Udkommer Onsdag 21. oktober 2020

Hvilke mekanismer gør sig gældende, når mennesker skal samarbejde? Hvordan skaber man en god samarbejdskultur og hvad gør man, når samarbejdet kører skævt?
Udkommer Fredag 23. oktober 2020

, , , , , , , , ,
Volume 18 - nummer 3 - oktober 2020. Tidsskrift om DIALOG > UDVIKLING > LEDELSE > ORGANISATION.
Udkommer Onsdag 4. november 2020

,
Lærervejledning til SK - Skriftlige Kompetencer. SK er en digital prøve til 5.-7- klasse, som giver et nuanceret indblik i dine elevers skriftlige kompetencer
Udkommer Torsdag 5. november 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.